1. Ce preferi să faci în timpul liber?

blue, sunglasses, woman

2. Ești urmărit de hoți și intri pe un drum fără ieșire. Ce faci?

pirate, seafarer, captain

3. Naufragiezi pe o insulă pustie. Ce salvezi prima dată?

sunset, sea, ship

4. Ești pus în fața unei provocări interesante, dar riscante. Cum procedezi?

5. Care ar fi rolul tău într-o misiune secretă?

6. Cum preferi să-ți sărbătorești ziua de naștere?

birthday, cake, candles

7. Ești invitat la o petrecere, dar când ajungi acolo nu vezi pe nimeni cunoscut. Cine e prima persoană pe care o abordezi?

8. Ai o dispută cu prietenii. Cum reacționezi?

9. Ce adjectiv care începe cu „c” crezi că te descrie cel mai bine?

10. Ce destinație de vacanță ai alege?

acropolis, athens, greece
tropical, island, blue
old village, old house, old houses
statue of liberty, new york, manhattan
paris, eiffel tower, france

Quiz: Cine ești în universul VVP?
Liliana Venin

Ești o persoană care știe ce vrea, un lider înnăscut și cu o voință de fier, ce găsește mereu o cale de rezolvare în situațiile limită - sau creează una! Preferi să conduci jocul după bunul plac, de aceea respectarea regulilor nu este punctul tău forte. Ești o fire impulsivă, mereu gata să accepte noi provocări, dar uneori te lași influențată prea ușor. Nu lăsa sentimentele să decidă în locul tău, ci analizează lucrurile din toate punctele de vedere, la rece, înainte să iei o decizie. Făcând așa, poți evita multe probleme, crede-mă!
Boris Nabadov

Curajos, cinstit, loial sunt doar câteva din adjectivele care te descriu perfect! Îți îndeplinești întotdeauna promisiunile, de aceea prietenii tăi știu că se pot baza pe tine în orice moment. Nu contează dacă e zi sau noapte, ești mereu gata să dai o mână de ajutor. În spatele măștii dure pe care o afișezi se află o inimă de aur. Ține-o tot așa!
Iustinian Mojic

boy, splashing around, kid

Ești o persoană veselă și plină de viață, deschisă spre noi aventuri interesante! Ți-ai setat drept scop obținerea a tot ce e mai bun de la viață și faci tot posibilul să-l atingi. Setea de cunoaștere ți-a deschis orizonturi noi, dar uneori curiozitatea te-a băgat și în bucluc, fapt care nu te-a oprit însă din drumul tău, pentru că ești destul de isteață ca să ieși din orice impas. Dispui de mult potențial, așa că pune-te pe treabă și valorifică-l la maxim!
Diego Rodriguez

Ești răsfățatul/a familiei, fapt ce uneori te face să te crezi special/ă. Ai simțit însă pe pielea ta ce urmări poate avea un astfel de comportament și nu a fost prea plăcut. Din fericire, ai învățat că nu trebuie să judeci cărțile după copertă, nici oamenii după înfățișare. Diamantele se extrag din mine, nu din castele! Mai ai multe de învățat de la viață, dar ești pe drumul cel bun. Ține-o tot așa!
Mădălina Rimen

Multe apelative ți s-ar potrivi, dar cel mai bun e ăsta: luptătoare! Ai reușit, prin ambiție și multă muncă, să ajungi acolo unde odată nu îndrăzneai să visezi. Ce urmează în continuare? Noi provocări! Cei care nu te prea înghit ar face bine să stea deoparte, pentru că nu o vor sfârși bine! Dacă ai ajuns până aici, cu siguranță nu te vei opri acum. Ai planuri mari și de-abia aștepți să le arăți ce poți!
Mario Rodriguez

Ești o persoană calculată și cu mult tact, care nu își pierde calmul cu una, cu două . Ești convins că orice dispută poate fi rezolvată cu o vorbă spusă la momentul potrivit și sub această deviză acționezi, calitățile tale de moderator fiind recunoscute de toți. Carismatic, mereu cu zâmbetul pe buze și cu replicile perfecte la îndemână, tu ești persoana potrivită la locul potrivit!
Albert Doni

„E timid, stă doar în umbra lu' frate-său!”, „Ea să câștige? Vezi-ți de treabă!” sau „E prea moale, nu știu ce v-a ieși din el.” Le recunoști? Sunt sigură că le-ai auzit măcar o dată în viață. Nu-ți place să fii în lumina reflectoarelor, da, e adevărat. La fel cum adevărat e și faptul că preferi să stai la locul tău și să nu creezi probleme. Sunt mulți cei care s-au îndoit de tine, pentru că nu te potriveai standardelor lor. Unii încă o mai fac. Dar știi ceva? Întotdeauna vor fi oameni care vor găsi la tine ceva de criticat, indiferent cât de bun/ă ai fi. Nu-i băga în seamă! Astfel de oameni nu merită atenția ta. Se merită doar să vezi ce față vor face când vor realiza că s-au înșelat!
Alfred Doni

Unde e distracția, acolo ești și tu! Ce mai, tu ești sufletul petrecerii! Îți place să trăiești pe picior mare și să fii în mijlocul atenției, pentru că asta te face fericit/ă. Ești o persoană extrem de vorbăreață și dezinvoltă, populară, „bufonul clasei”, „vedeta” sau cum mai vrei să-i spui, genul de om pe care ori îl iubești, ori îl urăști! Ai mulți prieteni, dar și mulți dușmani. Și ce dacă? Viața e frumoasă și e păcat să fie irosită. Un lucru e cert însă: dacă ai dispărea într-o zi de pe planetă, toți ți-ar simți lipsa!
Cezar Mivil

Ești întruchiparea perfectă a șoarecelui de bibliotecă! Cărțile sunt universul tău, trezoreria din care scoți zilnic comori. În timp ce alții exersează noi trucuri cu mingea, tu îți perfecționezi zilnic abilitățile intelectuale. Cu un bagaj de cunoștințe ca al tău, te poți lua la întrecere cu orice rival. Și ce dacă se pricepe să mânuiască sabia mai bine ca tine? Cuvintele sunt o armă periculoasă, iar tu le ai la degetul mic. Adversarii tăi ar face mai bine să se pregătească!

Share your Results:

2 thoughts on “Quiz: Cine ești în universul VVP?”

 1. Georgiana-Laura Gheorghe

  Salut!

  Am obținut următorul rezultat:
  Mario Rodriguez
  Ești o persoană calculată și cu mult tact, care nu își pierde calmul cu una, cu două. Ești convins că orice dispută poate fi rezolvată cu o vorbă spusă la momentul potrivit și sub această deviză acționezi, calitățile tale de moderator fiind recunoscute de toți. Carismatic, mereu cu zâmbetul pe buze și cu replicile perfecte la îndemână, tu ești persoana potrivită la locul potrivit!

  Se potrivește perfect pentru că prefer să gândesc înainte să vorbesc și să acționez. Nu-mi place să-mi irosesc timpul aiurea.
  Testul a fost interesant. Felicitări!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *